20 Oct

Vizitë nga Agjencia e Ushqimit dhe Veterinarisë

Gjatë vizitës zyrtare nga Agjensioni i Ushqimit dhe Veterinarisë të Kosovës. Inspektuan fabrikën fizikisht dhe bënë kontrollin e të gjitha dokumentacioneve.Ishte një Vlerësim shumë pozitiv dhe i pranueshëm nga ana e Inspektoriatit. DINAMIKA SH.P.K do të jetë fabrika e parë në nivel nacional qe do te kaloj ne Kategorinë A. Rezultat i punës së palodhshme të stafit DINAMIKA […]

Më shumë

20 Oct

Grant Kontrata “HALLALL”

Sot më 29/06/2018 nënshkruam grant kontratë me Bankën Europiane për Rindërtim dhe ZhvillimInstalim “(HALLALL)” dhe intergrimin e tij në sistemin e Menaxhimit të sigurisë së Ushqimit në “DINAMIKA SH.P.K” Falenderojmë EBRD-në për besimin dhe bashkëpunimin e vazhdueshëm për punët e sukseshme të stafit DINAMIKA.

Më shumë