15 Feb

Vizita nga KOSOVO FOOD SAFETY

Rekomandim nga agjensioni i ushqimit të Kosovës për të dërguarit e EU “SNKE – Food Safety Expert Official Control Procedure and Traceability” në krye me Zotri Alberto Mancuso!  Gjatë inspektimit fizik morëm Komplimente nga zyrtaret e AUK dhe EU-së si dhe na informuan së shpejti do të kalojmë në kategorinë A. Mr. Alberto Mancuso said that our factory is number one in Kosovo for […]

Më shumë