Postim

Grant Kontrata “HALLALL”

Sot më 29/06/2018 nënshkruam grant kontratë me Bankën Europiane për Rindërtim dhe Zhvillim
Instalim “(HALLALL)” dhe intergrimin e tij në sistemin e Menaxhimit të sigurisë së Ushqimit në “DINAMIKA SH.P.K”

Falenderojmë EBRD-në për besimin dhe bashkëpunimin e vazhdueshëm për punët e sukseshme të stafit DINAMIKA.