Postim

Vizita nga KOSOVO FOOD SAFETY

Rekomandim nga agjensioni i ushqimit të Kosovës për të dërguarit e EU SNKE – Food Safety Expert Official Control Procedure and Traceability” në krye me Zotri Alberto Mancuso

Gjatë inspektimit fizik morëm Komplimente nga zyrtaret e AUK dhe EU-së si dhe na informuan së shpejti do të kalojmë në kategorinë A.

Mr. Alberto Mancuso said that our factory is number one in Kosovo for standards and capacities!

Kjo e arritur është meritë e stafit të “DINAMIKA SH.P.K”